Smörgåstårta från Christine 20-25 pers
Gör tårtan på ugnsplåt:
16 skivor landgångsbröd (bröd + fyllning 1, bröd + fyllning 2, bröd + fyllning 3,
bröd + garnering)
Fyllning 1:
2 burkar tonfisk i vatten
1 Hackad purjolök
3 hackade ägg
½ burk majonnäs
3 dl vispgrädde
Fyllning 2:
1 ask bredbar leverpastej
1 burk bostongurka (original)
2 dl vispgrädde
Fyllning 3:
1 hg skinka
1 ask Dallassallad
Garnering;
½ majonnäs blandat med vispgrädde
1-2 färska hackade gurkor
5-6 hackade tomater
1 hg skinka rullade med pepparrotsvisp inuti
1 räkhög storleken väljer man efter smak och tycke
dill eller persilja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar