Fyllning:
Fräs färsk babyspenat, 1 påse i lite smör. Mixa med mixer. Tillsätt 2 dl turkisk youghurt samt 1/2 dl grädde, 200 g philidelfiaost 3%, 200 g fetaost, 1/2 dl strimlade soltorkade tomater, 1 dl riven ost, 4 ägg. Salt, vitpeppar.
Pajdeg: Färdigköpt alt. vanlig pajdeg.
Förgrädda pajskalet 10 min 200 grader. Lägg i fyllningen och grädda i 35-40 minuter i 200 grader.
Tillbehör: Grönsaksfräs.
i burk körsbärstomater, 1 hackad rödlök, 15 oliver, kvartad svamp ca 10 st, 3 slantade morötter, 1 burk kikärter, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 msk pesto, 1 msk balsamvinäger, salt, vitpeppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar