lördag 12 april 2014

Saras spenat- och fetaostpaj

Fyllning:

Fräs färsk babyspenat, 1 påse i lite smör. Mixa med mixer. Tillsätt 2 dl turkisk youghurt samt 1/2 dl grädde, 200 g philidelfiaost 3%, 200 g fetaost, 1/2 dl strimlade soltorkade tomater, 1 dl riven ost, 4 ägg. Salt, vitpeppar.

Pajdeg: Färdigköpt alt. vanlig pajdeg.

Förgrädda pajskalet 10 min 200 grader. Lägg i fyllningen och grädda i 35-40 minuter i 200 grader.

Tillbehör: Grönsaksfräs.

i burk körsbärstomater,  1 hackad rödlök, 15 oliver, kvartad svamp ca 10 st, 3 slantade morötter, 1 burk kikärter, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 msk pesto, 1 msk balsamvinäger, salt, vitpeppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar